Bagdi Erzsi

Budapesten születtem,a XVI. kerületben, ahol az általános iskolát – majd a középiskolát a Vendel utcai Gimnáziumban végeztem.

1976-ban az Országos Szórakoztatózenei Központi Studiójában végeztem, mint hivatásos előadóművész.

Táncdalénekesként kezdtem, később nótából is működési engedélyt szereztem. Bejártam a szomszédos országokat, hosszabb ideig Németország nagy városait a GOLF Quartet tánczenekarral.

1996-tól 2004-ig a budapesti Erzsébetligeti Színházban önállóan nótaműsorokat szerveztem és rendeztem, valamint több XVI. kerületi éttermekben is szerveztem rendezvényeket. 5 évig egy 50-60 fős nyugdíjas klubot vezettem, 8 évig voltam a XVI. kerületi Német Kisebbségi Önkormányzati képviselő. (fennhatósága alatt a Sváb Rozmaring kórusban is közreműködtem)

bagdi22003-2004-ben a Hármashatárhegyi Udvarház Étteremben folklór műsorban rendszeresen felléptem cigányzenekarral és táncosokkal, ahová a világ minden tájáról érkeztek vendégek. A 2005-ben alakult Mátyásföldi Nótaklub egyik alapítótagja vagyok, ahol mindig a 100 tagú cigányzenekar kamarazenekara a kíséret.

2010-ben Pátia Rádió Pátria Szilveszter nyilvános élő felvételén vettem részt Komárnoba, valamint 2010. december 3.-án a Nagyváradi Állami Filharmoniában vendégszerepeltem. Több nagyszabású szabadtéri rendezvényeken is részt vettem, és veszek az ország különböző területein.

 

A program megrendelhető az info@szikorarendezoiroda.hu címen vagy a 06 30/250-68-58–as számon.