Dr. Fehér Eszter

— A zene már egészen kicsi korom óta közel áll a szívemhez; korábban zongoráztam, gitároztam és kórusban is énekeltem — tért át szeretett hobbijára a művésznő. — Az énekesi pályám indulásában nagynéném játszott szerepet, aki egy budapesti dalénekes iskolába iratkozott be, majd engem is meghívott oda. Édesanyám indíttatására én is elvégeztem ezt az iskolát, a négy év alatt egy komplex képzésen vettem részt, többek között hangképzést, színi előadó-művészetet, éneklést tanultam. Elsőként a fővárosi Rátkai Klubban a vizsgaelőadáson figyelt fel rám egy dalszövegíró, majd a „Tudom én” című dallal kezdtek egyre jobban megismerni és felfedezni.

dr__feher_eszterEszter népszerűségét, a közönség általi és iránti szeretetét jól jelzi az a sok vidéki meghívás, amelynek igyekszik, de csak nehezen tud eleget tenni. Mint mondta, szerepelt már a Duna Televízió Kívánságkosár című műsorában és egyéb tv-felvételeken, de halmozottan sérült, fogyatékos gyermekeknek is adott már jótékonysági koncertet, sőt legutóbb örömmel vett részt a verpeléti nagy nótaműsorban is. Két DVD-je és egy CD-je is napvilágot látott ez idáig. Büszke arra, hogy Tarnai Kiss Lászlóval — aki a hangképző tanára — duettet is énekelhetett már. Kitűnik, hogy egyes dalaiban — mint például a Ne engedd el a két kezem, vagy a Légy az ici-pici párocskám — az emberi érzelmeket is igyekszik megérinteni.

— Azt vallom, hogy a zene és a dal gyógyít. Számomra erőt és energiát ad, és mindeközben kifelé is ezeket sugározza. Jómagam már négy éve énekelek magánénekesként. Többféle műfajt kedvelek, a magyar nótákon és operetteken túl leginkább a táncdalok, sanzonok, örökzöldek jelentik az én igazi világomat. Fellépéseim során mindig saját magam egyéniségét akarom megmutatni. Műsoraimban sok szép, új dalt próbálok előadni, de a régi, közkedvelt melódiákból is szeretek meríteni. Példaképemnek Kállay Bori színművésznőt tartom — tette hozzá a doktornő.  (szoljon.hu)

A program megrendelhető az info@szikorarendezoiroda.hu címen vagy a 06 30/250-68-58–as számon.